Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 147-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сливен-София(джъткане из София)-Боровец 430км с 30литра бензинец.
    На връщане Боровец-Сливен през Ихтиман, половинката караше до Чирпан 130-190км/ч по магистралата,по планинският път колкото позволяваше отвратителният път.Пълен багажник,куфар и чанти на задните седалки,климатроник. 320км с 36литра. Малко множко ми се вижда.
    Пълно,пълно.
    Утре ще я засека Сливен-Истанбул и ще пиша пак.
    Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

• 8.8/100км

Не е много, но е можело и по-икономично, особено ако не сте вдигали повече от 130
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Нормален е разхода. Все пак е имало високи скорости и планински път.

Comment

• 9.8 по бордови. Само градско, 1.6 120hp.

Comment

• Банско-София реален разход(пълно-пълно) 6.8, скорост 100-110км/ч 2ма човека и багаж до горе, по бордиви 6.1
            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
            sigpic

Comment

• Видин-София- София-Видин 19л. нафта пътници 3 скорост от 90 до 120

Comment

• Милано-Видин скорост 160-190 по магистралите и 2-ма пътници + багаж 75л. нафта
                гуми 185\65\15
                разтояние около 1350 км.

Comment

• Газ пълно пълно Перник Благоевград абсол'тно колтурно каране с 3,9 литра 80км...а да не забравя обикновенна газова.
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                    Газ пълно пълно Перник Благоевград абсол'тно колтурно каране с 3,9 литра 80км...а да не забравя обикновенна газова.

Баси ... да не са те дърпали бе човек... как го правите тоя разход... при мен по-малко от 7/100 не може извънградско да падне...
                    Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Comment

• Първоначално публикувано от Spunky Покажи съобщение

Баси ... да не са те дърпали бе човек... как го правите тоя разход... при мен по-малко от 7/100 не може извънградско да падне...
                      Ми нормално каране 90-100 имаше и движение като в наклон изкл'чвах от скорост да видя дали наистина има ефект от това и явно има.На връщане се прибрах с 4,9 литра пак 80км.разликата идва от трасето,повече баири са на връщане.

Comment

• Имаше някой беше засичал разход за 20 км, направете поне няколко стотин км и тогава засичайте, все пак тук грешката би могла да бъде много голям процент при такъв малък преход.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          Имаше някой беше засичал разход за 20 км, направете поне няколко стотин км и тогава засичайте, все пак тук грешката би могла да бъде много голям процент при такъв малък преход.
                          Имам и едно засичане лятото Перник-Благоевград,Благоевград-София летището 2 терминал и пак до Благоевград от там до Падеш-село след Благоевград с 27литра 350км... с климатик е ти преход няколко стотин.Говорим за нормално каране 90-110 без рязко натискане.

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Перник-Враца до пещерата Леденикаи обратно,градско извънградско,по магистралата 140-170км/ч 33литра 350км.
                          Last edited by tonov; d.m.y г., 21:35.

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                            Имам и едно засичане лятото Перник-Благоевград,Благоевград-София летището 2 терминал и пак до Благоевград от там до Падеш-село след Благоевград с 27литра 350км... с климатик е ти преход няколко стотин.Говорим за нормално каране 90-110 без рязко натискане.

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Перник-Враца до пещерата Леденикаи обратно,градско извънградско,по магистралата 140-170км/ч 33литра 350км.

АА за този разход вече съм съгласен )

На мен ми дава Симитли - София - Симитли (около 250км) 7,6/100 (средна скорост 74км/ч)
                            На двулентовото, което не се води за магистрала (средно около 130/140км/ч)
                            Last edited by Spunky; d.m.y г., 23:12.

Comment

• Като се дава средна скорост най-лесно и точно е да разделите разстоянието в километри на времето в часове, всичките тия скорости 140-200-50-60 нищо не дават като средна скорост. Така и ще бъде много по-лесно съпоставянето на разхода на различните коли.

Например: маршрут 350 км, средна скорост 82 км/ч, разход 5.8 л/100 км
                              Last edited by rossenvn; d.m.y г., 23:11.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                                Като се дава средна скорост най-лесно и точно е да разделите разстоянието в километри на времето в часове, всичките тия скорости 140-200-50-60 нищо не дават като средна скорост. Така и ще бъде много по-лесно съпоставянето на разхода на различните коли.

Например: маршрут 350 км, средна скорост 82 км/ч, разход 5.8 л/100 км

Добавих средната скорост и нея си я засичам аз

Comment

Working...
                                X